Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /var/www/fs2/35/vaalilup/public_html/beta/cake/bootstrap.php on line 38
Vaalilupausarkisto

Vaalilupausarkisto - sanoista tekoihin.

Lue lisää palvelusta

Paavo Arhinmäki

Syntymäaika 13.12.1976 (41 vuotta)

Kulttuuri- ja urheiluministeri

Vaalipiiri Helsinki

Puolue: Vas.

Suosituimpia hakuja edustajasta

Omat kirjoitukset

 • 31.12.2012 Paavo Arhinmäki

  Vuosi 2012, kohti ensivuotta

  "Menneenä vuotena tapahtui niin paljon, että on vaikeaa muistaa kaikkea. Ministerin hektinen työ yhdistyi alkuvuodesta..."
 • 31.12.2012 Paavo Arhinmäki

  Vuosi 2012, kohti ensi vuotta

  "Menneenä vuotena tapahtui niin paljon, että on vaikeaa muistaa kaikkea. Ministerin hektinen työ yhdistyi alkuvuodesta..."
 • 23.12.2012 Paavo Arhinmäki

  Lämpimän punaista joulunaikaa!

  "Olemme tehneet paljon työtä tänä vuonna. Siksi varmasti jokainen ansaitsee nyt hiukan lepoa. Joulun ja vuoden vaihtee..."
 • 21.12.2012 Paavo Arhinmäki

  Boxing day fever

  "Yksi jalkapalloaiheisten baarikeskustelujen vakio väittely pyörii sen ympärillä, mikä Euroopan sarjoista on tasokkain..."
 • 14.12.2012 Paavo Arhinmäki

  On osinkojen alentamisen aika

  "Elinkeinoelämän keskusliiton EK:n nokkamiehet näyttävät lähteneen tunnustelemaan uutta työmarkkinakierrosta nyrkkirau..."
 • Lisää blogimerkintöjä edustajalta

HS Vaalikone 2007

 • Mitä mieltä olette seuraavasta väittämästä: Sairaanhoidon potilasmaksut pitäisi porrastaa tulotason mukaan.
  Vastaus: Jokseenkin samaa mieltä.
  Tulorajojen pohtimisen sijaan pitäisi palata mahdollisimman pitkälle maksuttomaan julkiseen terveydenhoitoon. Esimerkiksi terveyskeskusmaksuista pitää luopua. Terveydenhoidon maksut rokottavat eniten sairaita ihmisiä, jotka yleensä ovat myös keskimääräistä vähävaraisempia.
 • Päivähoito-oikeuden rajoittamista on esitetty yhdeksi vaihtoehdoksi, kun kunnat etsivät keinoja pitää sosiaalimenojen kasvu kurissa. Miten suhtaudutte ajatukseen?
  Vastaus: Lasten päivähoito-oikeutta ei saa rajoittaa.
  Subjektiivinen päivähoito-oikeus on ennen muuta lapsen etu ja oikeus. Jokaiselle lapselle pitää taata mahdollisuus päästä päivähoitoon muiden lasten kanssa. Työttömien vanhempien on myös kovin vaikea löytää töitä, jos lapsella ei ole valmiiksi hoitopaikkaa. Jos vanhemmat ovat kotona, voi kuitenkin osa-aikainen päivähoito olla hyvä vaihtoehto, jos perhe itse niin haluaa.
 • Lisää vastauksia edustajalta

Toiminta eduskunnassa