Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /var/www/fs2/35/vaalilup/public_html/beta/cake/bootstrap.php on line 38
Vaalilupausarkisto

Vaalilupausarkisto - sanoista tekoihin.

Lue lisää palvelusta

Saara Karhu

Syntymäaika 6.11.1957 (61 vuotta)

Vaalipiiri Pirkanmaa

Puolue: SDP

Suosituimpia hakuja edustajasta

Omat kirjoitukset

  Edustajalle ei ole ole sosiaalisen median lähdettä.

HS Vaalikone 2007

 • Päivähoito-oikeuden rajoittamista on esitetty yhdeksi vaihtoehdoksi, kun kunnat etsivät keinoja pitää sosiaalimenojen kasvu kurissa. Miten suhtaudutte ajatukseen?
  Vastaus: Lasten päivähoito-oikeutta ei saa rajoittaa.
  Kannatan subjektiivista päivähoito-oikeutta, joka takaa turvallisen ja laadukkaan päivähoidon kaikille lapsille. Kokopäivähoidon oheen tulisi kuitenkin aktiivisesti luoda muita hoitomuotoja, joita perheet voisivat oman tarpeensa mukaan hyödyntää vaikkapa: puolipäivähoito, kerhot, puistotädit yms.
 • Mikä on paras keino turvata kansalaisten kunnalliset palvelut?
  Vastaus: Kuntien tulisi tehostaa omaa palvelutuotantoaan.
  Kuntien työpaikoilla tehostaminen voi tosin olla vaikeaa, sillä esimerkiksi hoitotyössä on jo liian vähän väkeä tekemässä, eikä löysiä ole. Ostopalveluilla ei säästöjä pitkässä juoksussa tule. Ongelmien ennaltaehkäisy ja varhainen puuttuminen ongelmiin ovat hyviä säästökeinoja. Ne säästävät tulevaisuutta varten. Niiden unohtaminen tai vähättely kasaa isoa laskua maksettavaksi myöhemmin.
 • Lisää vastauksia edustajalta

Toiminta eduskunnassa

Muiden kirjoitukset