Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /var/www/fs2/35/vaalilup/public_html/beta/cake/bootstrap.php on line 38
Vaalilupausarkisto

Vaalilupausarkisto - sanoista tekoihin.

Lue lisää palvelusta

Harri Jaskari

Syntymäaika 26.3.1964 (54 vuotta)

Vaalipiiri Pirkanmaa

Puolue: Kok.

Suosituimpia hakuja edustajasta

Omat kirjoitukset

 • 11.3.2011 Harri Jaskari » Kirjoitukset

  Arvovalintoja miettimässä

  "Pitäisikö laittaa opintorahat indeksiin, jakaa vanhemmuuden kustannukset uudella tavalla vai nostaa eläkkeensaajien t..."
 • 3.3.2011 Harri Jaskari » Kirjoitukset

  Tiedeministeriä tarvitaan

  "Tänään klo 11 meillä on tiedotustilaisuus julkilausumasta, jossa vaaditaan Suomeen tiede- ja innovaatioministeriä. Ak..."
 • 3.3.2011 Harri Jaskari » Kirjoitukset

  Terveysrahat ihmisten mukana

  "Miksi ihmiset ottavat entistä enemmän yksityisiä sairausvakuutuksia? Siksikö koska ei uskota julkiseen terveydenhuolt..."
 • 25.2.2011 Harri Jaskari » Kirjoitukset

  Miten kestävyysvaje saadaan kurottua umpeen?

  "Tosiasia on, että seuraavalla hallituskaudella julkinen talous on saatava tasapainoon. Muuten lainojen korot nousevat..."
 • 25.2.2011 Harri Jaskari » Kirjoitukset

  Veromallien kannustavuuden vertailua

  "Nyt on alkanut tulla muidenkin puolueiden veromallit esiin. Mielenkiintoista on ollut se, että sekä Keskusta että SDP..."
 • Lisää blogimerkintöjä edustajalta

HS Vaalikone 2007

 • Suomessa on käynnissä kuntauudistus. Yhtenä tavoitteena on vähentää kuntien lukumäärää nykyisestä 416:stä. Mikä olisi sopiva kuntien määrä?
  Vastaus: Noin 200 kuntaa.
  Kuntien vähentäminen ei ole itsetarkoitus. On hyvin toimeentulevia pikkukuntia ja erittäin huonosti pärjääviä suurempia kuntia. Tärkeintä on, miten asiat hoidetaan. Realismi kuitenkin nykyisin on, että kuntien rahoitustilanne pakottaa uusiin liitoksiin. Tärkeintä kuitenkin ovat palvelut, ei hallinto
 • Miten opiskelijoiden toimeentuloa tulisi ensisijaisesti tukea tulevaisuudessa?
  Vastaus: Korottamalla opintorahaa.
  Kokoomuksella on oma malli. Muutama ensimmäinen opintovuosi on opintorahapainotteinen. Mikäli opiskelu venyy kohtuuttomasti, painopiste siirtyy opintolainaan,
 • Lisää vastauksia edustajalta

Toiminta eduskunnassa

Muiden kirjoitukset