Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /var/www/fs2/35/vaalilup/public_html/beta/cake/bootstrap.php on line 38
Vaalilupausarkisto

Vaalilupausarkisto - sanoista tekoihin.

Lue lisää palvelusta

Timo Heinonen

Syntymäaika 15.2.1975 (43 vuotta)

Vaalipiiri Häme

Puolue: Kok.

Suosituimpia hakuja edustajasta

Mediassa

HS Vaalikone 2007

 • Mitä mieltä olette seuraavasta väittämästä: Suomen työmarkkinoilla tulisi ottaa oppia Tanskasta, missä irtisanominen on helpompaa mutta työttömyysturvan taso korkeampi.
  Vastaus: Jokseenkin samaa mieltä.
  Paikallisen sopimisen tulisi olla mahdollista. Jos tällä turvattaisiin työpaikkojen pysyminen Suomessa niin olisi minusta järkevää joustaa. Yrittäjät pitäisi saada mukaan TUPO pöytään ja valtion rooli keskeiseksi.
 • Tulisiko Suomen houkutella ulkomaalaista työvoimaa?
  Vastaus: Työlupia on myönnettävä nykyistä joustavammin tarpeen mukaan, mutta ei ole syytä pyrkiä laajamittaiseen siirtolaisuuteen.
  Työperäinen maahanmuutto on ok. Tärkeää kuitenkin tarjota Suomessa täydennyskoulutusta, että tulijat pärjäävät suomalaisessa yhteiskunnassa. Myös työpaikkojen valmetaminen on huomioitava. Kielitodistus myös tärkeä esimerkiksi lääkäreille ja vastaaviin virkoihin. on myös muistettava, että maahan muuttajat voivat olla esimerkisi vientiyrityksille mahdollisuus kohdemaan kulttuurin ja kielen oppimiseen.
 • Lisää vastauksia edustajalta