Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /var/www/fs2/35/vaalilup/public_html/beta/cake/bootstrap.php on line 38
Vaalilupausarkisto

Vaalilupausarkisto - sanoista tekoihin.

Lue lisää palvelusta

Heikki Autto

Syntymäaika 23.8.1984 (33 vuotta)

Vaalipiiri Lappi

Puolue: Kok.

Suosituimpia hakuja edustajasta

Omat kirjoitukset

  Edustajalle ei ole ole sosiaalisen median lähdettä.

HS Vaalikone 2007

 • Mitä mieltä olette seuraavasta väittämästä: Suomen työmarkkinoilla tulisi ottaa oppia Tanskasta, missä irtisanominen on helpompaa mutta työttömyysturvan taso korkeampi.
  Vastaus: Täysin samaa mieltä.
  Työmarkkinoita täytyy kehittää sellaiseen suuntaan, että me suomalaiset voimme mahdollisimman laajasti osallistua työelämään ja olla sitä kautta turvaamassa tulevaisuudenkin hyvinvointia. Työmarkkinoilla turvallisuus täytyy löytyä joustavuudesta niin, että uusia työpaikkoja syntyy jatkuvasti enemmän kuin entisiä työsuhteita päättyy. Tällainen joustava malli on onnistuttu luomaan esimerkiksi Tanskassa ja näin on päästy lähelle täystyöllisyyttä.
 • Tulisiko Suomen houkutella ulkomaalaista työvoimaa?
  Vastaus: Työlupia on myönnettävä nykyistä joustavammin tarpeen mukaan, mutta ei ole syytä pyrkiä laajamittaiseen siirtolaisuuteen.
  Maahanmuuton ideana tulee olla nimenomaan työperäisyys niin, että maahanmuuttajilla on käytännössä taattu työllistyminen Suomeen asetuttaessa. Näin mahdollistetaan joustava sopeutuminen suomalaiseen yhteiskuntaan.
 • Lisää vastauksia edustajalta

Toiminta eduskunnassa

Muiden kirjoitukset