Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /var/www/fs2/35/vaalilup/public_html/beta/cake/bootstrap.php on line 38
Vaalilupausarkisto

Vaalilupausarkisto - sanoista tekoihin.

Lue lisää palvelusta

Stefan Wallin

Syntymäaika 1.6.1967 (51 vuotta)

Puolustusministeri

Vaalipiiri Varsinais-Suomi

Puolue: RKP

Suosituimpia hakuja edustajasta

Omat kirjoitukset

  Edustajalle ei ole ole sosiaalisen median lähdettä.

HS Vaalikone 2007

 • Hallitus saa eduskunnassa taakseen enemmistön todennäköisesti vain, jos kolmesta suurimmasta puolueesta kaksi on siinä mukana. Jos vaalitulos sallisi, mikä olisi sopivin yhdistelmä?
  Vastaus: Keskusta ja Sdp.
  Tähän kysymykseen en halua vastata ennen vaaleja, mutta koska kone ei salli tyhjää vastausta valitsin nykyisen hallituspohjan. En yleensä spekuloi hallituspohjalla äänestäjien kustannuksella. Vaalitulos ratkaisee, kuten myös ohjelma- ja sisältökysymykset. Rkp:llä on hyviä kokemuksia kaikista hallituspohjista: sinipuna, porvari, ja punamulta.
 • Päivähoito-oikeuden rajoittamista on esitetty yhdeksi vaihtoehdoksi, kun kunnat etsivät keinoja pitää sosiaalimenojen kasvu kurissa. Miten suhtaudutte ajatukseen?
  Vastaus: Lasten päivähoito-oikeutta ei saa rajoittaa.
  Subjektiivinen päivähoito-oikeus on yhteiskunnalisten ponnistelujen arvokas lopputulos, joka on samalla tasa-arvotyön eräs virstanpylväs. Sitä ei pidä vaarantaa.
 • Lisää vastauksia edustajalta

Toiminta eduskunnassa