Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /var/www/fs2/35/vaalilup/public_html/beta/cake/bootstrap.php on line 38
Vaalilupausarkisto

Vaalilupausarkisto - sanoista tekoihin.

Lue lisää palvelusta

Arto Satonen

Syntymäaika 20.10.1966 (51 vuotta)

Vaalipiiri Pirkanmaa

Puolue: Kok.

Suosituimpia hakuja edustajasta

Omat kirjoitukset

HS Vaalikone 2007

 • Mitä mieltä olette seuraavasta väittämästä: Suomen työmarkkinoilla tulisi ottaa oppia Tanskasta, missä irtisanominen on helpompaa mutta työttömyysturvan taso korkeampi.
  Vastaus: Jokseenkin samaa mieltä.
  Tanskassa yritykset uskaltavat palkata helpommin työntekijöitä, koska joustava irtisanomissuoja antaa mahdollisuudet sopeuttaa yrityksen toimintaa ongelmatilanteissa. Työttömän on paljon helpompi löytää uutta työtä, kun yrittäjä uskaltaa palkata. Meidän järjestelmämme lisää määräaikaisten työsuhteiden määrää.
 • Tulisiko Suomen houkutella ulkomaalaista työvoimaa?
  Vastaus: Työlupia on myönnettävä nykyistä joustavammin tarpeen mukaan, mutta ei ole syytä pyrkiä laajamittaiseen siirtolaisuuteen.
  Suomessa monilla aloilla on jo työvoimapula. Tärkeintä on tarjota suomalaisille työttömille töitä ja työhön johtavaa koulutusta, mutta se ei pelkästään riitä. Pahimmassa tapauksessa meillä on osassa maata korkea työttömyys ja toisaalla työvoimapula, joka sekin voi olla syy yritysten maastalähtöön. Oikein kohdistetulla ulkomaisella työvoimalla turvataan työpaikkoja myös suomalaisille ja edesautetaan julkisten palvelujen tuottamista.
 • Lisää vastauksia edustajalta

Toiminta eduskunnassa

Muiden kirjoitukset