Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /var/www/fs2/35/vaalilup/public_html/beta/cake/bootstrap.php on line 38
Vaalilupausarkisto

Vaalilupausarkisto - sanoista tekoihin.

Lue lisää palvelusta

Sari Sarkomaa

Syntymäaika 24.9.1965 (52 vuotta)

Vaalipiiri Helsinki

Puolue: Kok.

Suosituimpia hakuja edustajasta

HS Vaalikone 2007

 • Hallitus saa eduskunnassa taakseen enemmistön todennäköisesti vain, jos kolmesta suurimmasta puolueesta kaksi on siinä mukana. Jos vaalitulos sallisi, mikä olisi sopivin yhdistelmä?
  Vastaus: Kokoomus ja keskusta
  Porvarihallitus pitää olla mahdollinen vaihtoehto, siinä missä muutkin. Vaalituloksen ja asiakysymyksien tulee ratkaista hallituspohja. Millään puolueella ei voi olla itsestään selvää etuoikeutta hallituspaikkaan. Sekä keskustan että sosiaalidemokraattien kanssa on hallitusyhteistyössä omat haasteensa. Olennaista on hallitusyhteistyön sujuvuus sekä kyky tehdä ihmisten arjen ja maan tulevaisuuden kannalta järkeviä päätöksiä. Vaalit ratkaisevat hallituspohjan.
 • Mitä mieltä olette seuraavasta väittämästä: Sairaanhoidon potilasmaksut pitäisi porrastaa tulotason mukaan.
  Vastaus: Täysin eri mieltä.
  Progressiivisen verotuksen lisäksi ei tarvita päällekkäisiä työteon kannattavuutta vähentäviä tulontasausjärjestelmiä. Tulosidonnaiset maksut osuisivat kipeimmin keskituloisiin palkansaajiin, karkottaisivat pääkaupunkiseudun kipeästi tarvitsemia veronmaksajia ja vaikeuttaisivat työvoimapulaa niin terveydenhuollossa kuin muillakin sektoreilla. Helsingissä elämistä ei saa tehdä enää yhtään kalliimmaksi.
 • Lisää vastauksia edustajalta

Toiminta eduskunnassa