Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /var/www/fs2/35/vaalilup/public_html/beta/cake/bootstrap.php on line 38
Vaalilupausarkisto

Vaalilupausarkisto - sanoista tekoihin.

Lue lisää palvelusta

Tarja Filatov

Syntymäaika 9.8.1963 (55 vuotta)

Vaalipiiri Häme

Puolue: SDP

Suosituimpia hakuja edustajasta

Omat kirjoitukset

HS Vaalikone 2007

 • Hallitus saa eduskunnassa taakseen enemmistön todennäköisesti vain, jos kolmesta suurimmasta puolueesta kaksi on siinä mukana. Jos vaalitulos sallisi, mikä olisi sopivin yhdistelmä?
  Vastaus: Keskusta ja Sdp.
  Hallituspohjan määrää vaalit. Mutta nykyisen hallituksen ministerinä lähden siitä, että nykyhallitus on toiminut hyvin ja kansalaiset antavat sille tukensa.
 • Mitä mieltä olette seuraavasta väittämästä: Suomen työmarkkinoilla tulisi ottaa oppia Tanskasta, missä irtisanominen on helpompaa mutta työttömyysturvan taso korkeampi.
  Vastaus: Jokseenkin eri mieltä.
  Suomessa irtisanominen ei ole liian vaikeata. Tietoon, osaamiseen ja luovuuteen perustuvassa yhteiskunnassa työelämän turvallisuudella on tuottavuutta ja kilpailukykyä vahvistava rooli. Ihminen ei ole kertakäyttötuote tai raaka-aine, jota voi tilata ja heittää pois tarpeen mukaan. Ihminen on osa yhteisöä - myös työyhteisöä.
 • Lisää vastauksia edustajalta

Toiminta eduskunnassa