Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /var/www/fs2/35/vaalilup/public_html/beta/cake/bootstrap.php on line 38
Vaalilupausarkisto

Vaalilupausarkisto - sanoista tekoihin.

Lue lisää palvelusta

Johanna Ojala-Niemelä

Syntymäaika 1.10.1974 (44 vuotta)

Vaalipiiri Lappi

Puolue: SDP

Suosituimpia hakuja edustajasta

Omat kirjoitukset

  Edustajalle ei ole ole sosiaalisen median lähdettä.

HS Vaalikone 2007

 • Mitä mieltä olette seuraavasta väittämästä: Suomen työmarkkinoilla tulisi ottaa oppia Tanskasta, missä irtisanominen on helpompaa mutta työttömyysturvan taso korkeampi.
  Vastaus: Jokseenkin eri mieltä.
  Työntekijöiden työsuhdeturvaa ja uudelleen työllistymisen mahdollisuuksia tulee vahvistaa. On saatava aikaan järjestelmä, jonka myötä irtisanominen ei Suomessa ole yrityksille helpompaa ja halvempaa kuin muualla. Irtisanomistilanteen uhatessa työnantajan tulee ryhtyä ajoissa yhdessä työvoimaviranomaisten kanssa toimiin uuden työ- tai koulutuspaikan löytämiseksi.
 • Tulisiko Suomen houkutella ulkomaalaista työvoimaa?
  Vastaus: Työlupia on myönnettävä nykyistä joustavammin tarpeen mukaan, mutta ei ole syytä pyrkiä laajamittaiseen siirtolaisuuteen.
  Tulevien vuosien työelämän suuret haasteet liittyvät väestön nopeaan ikääntymiseen ja eläköitymisen lisääntymiseen. Jo nyt Suomessa työmarkkinoille tulee vähemmän väkeä kuin sieltä lähtee. Eläkkeelle siirtymisen myötä työvoiman poistuma on tulevina vuosina erityisen suuri hoivan- ja huolenpidon puolella ja tehtäviin tarvitaan uutta työvoimaa.
 • Lisää vastauksia edustajalta

Toiminta eduskunnassa

Muiden kirjoitukset